lunes, 21 de febrero de 2011

Spania: Ny Toreno biodiesel anlegg med en investering på € 2500000000

Den første biodieselanlegg i regionen Bierzo vil ha produksjonskapasitet i april måned og vil være "full drift" i sommer. Dette ble bekreftet fra selskapet Vecernegy Bida, formidler av anlegget, etter å ha fortalt at arbeidet har allerede begynt og at henrettelsen tiden er bare en og en halv. Investeringen for utviklingen av denne infrastrukturen er 23,5 millioner euro og målet er å produsere 120.000 tonn biodiesel, som kommer fra ulike vegetabilske oljer, herunder avfall og animalsk fett. Bida Vecernegy teknologi gjør det mulig biodiesel oppfyller den europeiske kvalitetsstandarden EN 14214, leder for fremtidige generasjon teknologi for drivstoff produksjon.

"Vi vil arbeide i tre skift, fordi forsamlingen skal være ferdig innen mars 31, sier teknisk sjef av anlegget, Francisco Barba. Arbeidet har allerede begynt, gjennom en sette bort til selskapet Manceñido, i grenda El toreniense Campón på en tomt på 28 800 kvadratmeter på siden av motorveien like før de nådde Toreno.

Beard kunngjorde at denne uken, mellom tirsdag og onsdag, vil begynne med søyler og maskinen "er klar." Anleggsleiren avsluttet den 10. og vil da starte installasjonen og utstyr av alle deler som er avsluttet vil bli utført, mens noen byggearbeider. Bygget vil ha et anlegg på 1200 kvadratmeter og en høyde på tolv meter.

For anlegget er i stand til å produsere i begynnelsen av april, må arbeidet være ferdig nesten en uke tidligere. Dermed vil i andre halvdel av mars begynner på toppen Campón å møte tidsfrister.

Den biodiesel-anlegget i Toreno Bida Vecernegy skape 22 arbeidsplasser i tillegg til å produsere direkte 120,00 tonn biodiesel i året vil også generere 13 200 tonn glyserin. Styret gis miljøpåvirkningen rapporten til anlegget i desember 2009.

No hay comentarios: