sábado, 21 de enero de 2012

Spanske studier for å fremme biodiesel produksjon fra mikroalger.

I Spania, raskt fremme biodrivstoff. Dette notatet redegjør for foreningen av forskningssentre med universiteter for å utnytte potensialet i alger.


Research Center og Institutt Cepsa Cepsa arbeidet siden 2010 i et forskningsprosjekt for å vurdere muligheten for bruk av mikroalger i å skaffe nyttige fettsyrer for produksjon av biodiesel.

Initiativet, som rapportert av selskapet i et notat, som er under utvikling ved International Center for Studies and Ecology and Environmental konvensjoner (Ciecem) ligger i byen Almonte og administreres av Universitetet i Huelva, er rettet av professor Carlos Vilchez og har også støtte fra Universitetet i Huelva, Cadiz Universitetet Bio-oljer.

I tillegg har prosjektet mottatt økonomisk støtte fra Senter for Development of Industrial Technology (CDTI) i departementet for økonomi og konkurranseevne.

Algene er fotosyntetiske organismer, mikroskopisk i størrelse, i stand til å fange en brøkdel av energien fra sola og næringsstoffer brukes til å generere sin egen utvikling. For dette, utfører solenergi fanget en kompleks "reise" i fellesskap med ulike kjemiske molekyler av cellenes stoffskifte av mikroalger, noen som har verdi som brensel eller kan bli omdannet til slike gjennom enkle kjemiske transformasjoner.

Forskningsarbeidet, drevet av det spanske selskapet Petroleum har som mål å vurdere gjennomførbarheten av denne bruken.

Derfor, i første omgang fortsatte søket, isolasjon og laboratorium kultur av mikroalger med evne til å tilpasse seg miljøforholdene i det geografiske området potensielt utvikle sin kultur, og deretter velge de som har en bedre profil kvantitative og kvalitative, lipider av interesse, for å fortsette å eksperimentere med slike arter i større skala enn laboratoriet.

En av novelties av etterforskningen på dette stadiet er tatt som en ny art av mikroalger prøver av naturmiljøer La Rabida raffineriet "i stand til å fikse CO2 ved solstråling." Til dags dato har det blitt fastslått at mikroalger "mer lovende" enn de som oppnås ved lag i forskjellige naturmiljøer akkumuleres rundt 35 prosent av potensielt nyttig lipider for biodiesel produksjon.

Eksperimenter i BESKJÆRING SYSTEMS

Den nåværende fasen av arbeidet gjennom laboratoriearbeid å stimulere akkumulering av lipider i mikroalger og gjennomføre eksperimenter i jordbruk systemer innenfor og utenfor rekkefølgen på 300 bind på 700 liter, med mål av makt deretter skalere resultatene oppnådd i laboratoriet.

"Suksessen til disse initiativene kommer nødvendigvis fra integrering av faglig kunnskap og flere forskjellige grener av vitenskap og engineering, hovedsakelig fra mikrobiologi, fysiologi og biokjemi av alger, bio masseproduksjon av mikroorganismer og kjemien i utvinning, separasjon og prosessering av oljer til biodiesel, saker det der bidraget og erfaring Cepsa og BioOils er viktig, "sa forskningsleder, Carlos Vilchez.

Likeledes fremhevet Vice Chancellor for forskning ved Universitetet i Huelva, Jesus de la Rosa, i sin tale verdien av slike tiltak i fellesskap utviklet "selskapet og universitetet." "Det er viktig at det er denne kombinasjonen så vellykket og så lønnsomt for begge parter," la han til.

Dette arbeidet, drevet av Cepsa, er "et eksempel på den måten" å bli etterfulgt av universitetsstipendiat, og også den støtten som business "bør tilbys til vitenskapen som en kilde til forbedring og utvikling for å sikre deres fremtid."

Satsing på forskning

For hans del, understreker direktør for Technology Cepsa, Jaime Berbés, betydningen av innovasjon i Cepsa konsernets virksomhet og dens effekt på umiddelbar lønnsomhet og sikre sin konkurranseposisjon i et skiftende og stadig mer krevende.

"Rollen som Cepsa Research Center er viktig ikke bare for sin evne til å katalysere slike tiltak internt, men fordi det er som et gyldig samtalepartner med andre enheter, i dette tilfellet med Universitetet i Huelva og Cadiz, uten hvis deltakelse kan ikke forestille seg et prosjekt som det ble presentert i dag og mange andre som er utviklet innenfor rammen av stolene Cepsa, som også omfatter Universitetet i Sevilla, »han oppgitt.

Som leder av denne forskningen, er Cepsa integrert i det internasjonale kartet av vitenskapelige og teknologiske tiltak for å søke etter nye drivstoff fra fotosyntesen.

http://www.europapress.es/epsocial/rsc/noticia-cepsa-cultiva-microalgas-utiles-producir-biodiesel-20120120190908.html

No hay comentarios: