martes, 7 de febrero de 2012

Argentina: sertifisere biodiesel fra brukt olje

The National Industrial Technology Institute begynte bekrefter biodiesel fra brukt vegetabilsk olje, for å gi et regelverk som oppmuntrer produksjonen og redusere kostnadene.

Denne sertifiseringen er rettet mot små planter med et produksjonsvolum på ikke mer enn 30 kubikkmeter per dag, og en reaktor volum opp til 2,7 kubikkmeter (2,7 m3).

Ifølge INTI, så langt var det ingen gyldige parametere av nasjonal sertifisering for å etablere kvaliteten på biodiesel produsert fra brukt vegetabilsk olje (biodiesel AVU).

Nå utviklet spesialister fra byrået disse parametrene, basert på internasjonale standarder, anvendt på to år med lokalt arbeid.

Dermed ble gjort tilgjengelig i bransjen kalt "Teknisk forskrift Plant Biodiesel fra Brukes vegetabilsk olje", som konvergerer produktstandarder, prøvingsmetoder og felterfaring akkumulert av instituttet.

Indikatorer er også presentert for optimal ytelse av produksjonsprosessen, redusere volumet av råvarer og minimere miljøpåvirkningen.

Sertifiseringsprosessen er åpen for alle brukere som ønsker å sikre kvaliteten på produktet sitt på eget initiativ, gjennom analyse og revisjon av anlegget produksjonssystem.

Den AVU Biodiesel sertifisering sikrer at kvaliteten er optimal, og betydelig lavere kostnad for bruk i arbeid kjøretøyer for kommuner, landbruksvirksomhet, offentlig transport og elektriske generatorer.

Sertifisering kan brukes av produsenter som en mulighet til å maksimere effektiviteten, øke sine kvalitetsstandarder.

Dermed tilbyr INTI produsentene mulighet til å ha et verktøy som tillater optimal kvalitet på produkt og prosess for biodiesel AVU, oppmuntre utviklingen av dette drivstoffet med ansvar over hele landet.

No hay comentarios: