martes, 21 de febrero de 2012

Barreja 5% del biodièsel a diesel de l'Uruguai

Biocarburants acte planteja que de 2012 ANCAP barreja 5% de biodièsel en el del gasoil, va escriure un informe sobre el lloc web de la presidència.

Juan Gómez, membre del Consell de l'empresa, va explicar que això serà possible si l'augment de la producció nacional, que és esperat arribar a després de la construcció de la planta per al biodièsel a Montevideo. Va afegir que la llei no és obligatòria, ja que requereix d'aquella matèria Nacional ha de ser utilitzat per complir amb el 5% de la mescla. Juan Gómez, va dir que per aconseguir aquest principi d'aquest any de figura a construir bioetanol planta a Paysandú i Montevideo la planta de biodièsel, que li permetrà complir amb criat per la llei. Aquestes obres comptarà amb una inversió de nosaltres 130 milions de dòlars.

El hierarch va aclarir que la llei no és obligatòria, com s'hi estableix per la barreja és necessari que hi hagi Nacional crua. En l'absència d'aquesta crua, ANCAP no està obligat a complir amb la llei. La llei també estableix els terminis, que també depèn de la producció nacional. En el cas de la gasolina, fins al 2015 la barreja ha de ser 5% i en el cas de biodièsel 5% estableix barreja de 2% fins al 2011 i 2012.

Gómez va recordar que la primera fase del biodièsel va començar un parell d'anys i el país té una petita en res, planta a Montevideo. Es complementarà amb la fase dos que produirà 55 milions de litres de biodièsel l'any, que pot complir amb l'establert 5%.

TEMÀTICA: Informe (drm)

No hay comentarios: