martes, 7 de febrero de 2012

Аргентина: сертифікувати біодизельного палива з відпрацьованого масла

Національний індустріальний технологічний інститут почав засвідчує біодизеля з відпрацьованого рослинного масла, щоб забезпечити нормативну базу, яка заохочує виробництво і скоротити витрати.

Дана сертифікація призначена для невеликих заводів з обсягом виробництва не більше 30 кубічних метрів на добу, а об'єм реактора до 2,7 кубічних метрів (2,7 м3).

За INTI, до цих пір не було дійсних параметрів національної сертифікації для встановлення якості біодизеля виробляється з рослинної олії використовувалися (біодизель АВУ).

В даний час фахівці агентства розробили ці параметри, на основі міжнародних стандартів, що застосовуються до двох років роботи на місцях.

Таким чином, була представлена ​​в промисловості під назвою "Правила технічної завод біодизеля з рослинної олії використано", які сходяться стандарти на продукцію, методи випробувань та польовий досвід, накопичений інститутом.

Показники представлені також для забезпечення оптимальної продуктивності процесу виробництва, скорочення обсягів сировини та мінімізації впливу на навколишнє середовище.

Процес сертифікації є відкритим для всіх користувачів, які хочуть, щоб гарантувати якість своєї продукції за власною ініціативою, на основі аналізу та аудиту виробничої системи підприємства.

AVU біодизеля Сертифікація гарантує, що якість є оптимальним, і значно більш низької вартості для використання в роботі засобів для муніципалітетів, сільського господарства, громадського транспорту та електричні генератори.

Сертифікація може бути використано виробниками як можливість для забезпечення максимальної ефективності, підвищення своїх стандартів якості.

Таким чином, INTI пропонує виробникам можливість мати інструмент, який дозволяє домогтися оптимальної якості продуктів і процесів для виробництва біодизельного палива AVU, сприяння розвитку цього виду палива, що відповідає по всій країні.

No hay comentarios: