jueves, 16 de febrero de 2012

Palm Biodiesel er fornybart brensel

Uraba er et flaggskip område i historien av skjensel i Colombia.

Massakre, utbytting, mishandling av sivile og massive land tyverier er fakta registrert i regionen led i flere tiår. Derfor er det verdt å merke initiativ av landsbyboerne, støttet av president Santos, for å lage en symbolsk marsj lørdag i Necocli. Tusenvis av bønder marsjerte å kalle for "vårt land tilbake" og "mindre vold og mer bolig." Santos sa: "Vi ønsker forsoning, fred, utvikling Ingen vil stoppe oss.». Og ja, det er det dette landet trenger: mer utvikling. Men ikke hvilken som helst form for utvikling, siden anti-modellen har vi fulgt til nå bare genererer ytterligere miljøødeleggelser og fattigdom og ulikhet.


Derfor landet restitusjon prosessen, som startet i god tid denne regjeringen ikke kan bare rett og slett dele dem. Det er nødvendig å vurdere andre faktorer. For eksempel: Er det hensiktsmessig å fortsette å stimulere monokultur-som Palm-i Urabá, Magdalena Medio og andre nettsteder? Er disse avlinger egnet for miljøet og økonomien? Et av argumentene til sine forsvarere er at drivstoff av håndflaten er "bærekraftig". Imidlertid advarte en fersk rapport fra Environmental Protection Agency (EPA): "Biodiesel laget av palmeolje ikke oppfyller kravene for å bli innlemmet i fornybar brensel programmet, fordi deres utslipp av klimagasser er for høy. " Derfor «oljeselskapene ikke kan bruke den til å oppfylle nasjonale standarder for fornybare drivstoff." "En drivstoff som er basert på avskoging for drivstoffproduksjon er ikke bærekraftig i det hele tatt," sa miljøpolitikarane gringos.


For fullstendighet, er palmeolje avhørt i flere land når det brukes i matlaging. I år har jeg lest flere kunngjøringer av europeiske matvarer som skiller seg ut (som bly) at de ikke inneholder "ingen kunstige farger eller syntetiske konserveringsmidler, ingen ... palmeolje." Blant annet objekt til bruk i utarbeidelsen av farlige transfettsyrer og høy i mettet fett. Derfor skal analyseres mer alvorlig fatt bekvemmelighet i landet er denne typen prosjekter, som etterspørselen er alvorlig kompromittert av miljøargumentene og folkehelse.

No hay comentarios: