jueves, 16 de febrero de 2012

Palm Biodiesel er vedvarende brændstof

Uraba er et flagskib sted i historien om skændsel i Colombia.

Massakrer, udnyttelse af arbejdskraft, mishandling af civile og massive jord tyverier er fakta optaget i regionen har lidt i årtier. Derfor er det værd at bemærke initiativ af de landsbyboere, som bakkes op af præsident Santos, at lave en symbolsk march på lørdag i Necocli. Tusindvis af landmænd marcherede at kalde for "vores land tilbage" og "mindre vold og flere boliger." Santos sagde: "Vi ønsker forsoning, fred, udvikling Ingen vil stoppe os.". Og ja, det er hvad dette land har brug for: mere udvikling. Men ikke en hvilken som helst form for udvikling, da den anti-model, som vi har fulgt indtil nu kun genererer yderligere miljøødelæggelser og fattigdom og ulighed.


Derfor, tilbagegivelse af jord, der startede i god tid, denne regering kan ikke bare dele dem. Det er nødvendigt at overveje andre faktorer. For eksempel: Er det hensigtsmæssigt at fortsætte tilskynde til monokultur-lignende palmer i Uraba, Magdalena Medio og andre steder? Er disse afgrøder egner sig for miljøet og økonomien? Et af argumenterne fra sine forsvarere er, at brændstof håndfladen er "bæredygtig". Men en nylig rapport fra Environmental Protection Agency (EPA) advarede: "Biodiesel fremstillet af palmeolie ikke opfylder de krav, der skal inkorporeres i vedvarende energi-programmet, fordi deres udledning af drivhusgasser er for højt. " Derfor, "olieselskaberne kan ikke bruge den til at opfylde nationale standarder for vedvarende brændstoffer." "En brændstof, der er baseret på skovrydning for at fremstille brændstof ikke er bæredygtig på alle," sagde miljøorganisationer Gringos.


For fuldstændighedens skyld er palmeolie spørgsmålstegn i flere lande, når de anvendes i madlavning. I år har jeg læst flere annonceringer af europæiske fødevarer, der skiller sig ud (som bly), at de ikke indeholder "ingen kunstige farvestoffer eller syntetiske konserveringsmidler, ingen ... palmeolie." Bl.a. objektet til dets anvendelse ved fremstillingen af ​​farlige transfedtsyrer og højt indhold af mættet fedt. Derfor skal analyseres mere seriøst kaste bekvemmelighed i landet er denne type projekter, hvor efterspørgslen er alvorligt kompromitteret af miljøargumenter og folkesundhed.

No hay comentarios: