jueves, 16 de febrero de 2012

Palm Biodiesel on uusiutuva polttoaine

Uraba on lippulaiva sivuston historiassa häpeän Kolumbiassa.

Joukkomurhia, työvoiman hyväksikäyttö, pahoinpitely siviilien ja massiivisia maa varkaudet ovat faktoja alueella todettujen kärsi vuosikymmeniä. Siksi on syytä huomata aloitteesta kyläläiset tukema presidentti Santos, jotta symbolinen marssi lauantaina Necocli. Tuhannet viljelijät marssivat vaatia "maamme takaisin" ja "vähemmän väkivaltaa ja enemmän asuntoja." Santos sanoi: "Haluamme sovintoa, rauhaa, kehitystä. Kukaan ei voi pysäyttää meitä." Ja kyllä, että mitä tämä maa tarvitsee: lisää kehitystä. Mutta ei mitään sellaista kehitystä, sillä anti-mallissa olemme noudattaneet tähän asti vain luo lisää ympäristön pilaantumista sekä köyhyyttä ja eriarvoisuutta.


Siksi maan palauttamista, joka alkoi hyvissä ajoin tänä hallitus ei voi noin vain jakaa niitä. On tarpeen ottaa huomioon muut tekijät. Esimerkiksi: Onko syytä jatkaa kannustaa monokulttuurisen kaltaisia ​​palmujen in Urabá, Magdalena Medion ja muihin sivustoihin? Ovatko nämä kasvit sopivat ympäristöön ja talouteen? Yksi perusteluista sen puolustajille on, että polttoaine on kämmenen on "kestävä". Kuitenkin tuoreen raportin Environmental Protection Agency (EPA) varoitti: "Biodieseliä valmistetaan palmuöljystä ei täytä vaatimuksia, on otettava osaksi uusiutuvia polttoaineita ohjelmasta, koska niiden kasvihuonekaasupäästöt ovat Liian korkea. " Siksi "öljy-yhtiöt eivät voi käyttää sitä vastaamaan kansallisia standardeja uusiutuviin polttoaineisiin." "Polttoainetta, joka perustuu metsäkadosta polttoaineen tuotanto ei ole kestävää ollenkaan", sanoo ympäristönsuojelija Gringos.


Täydellisyyden, palmuöljy on kyseenalaistettu useissa maissa, kun käyttää elintarvikkeiden valmistuksessa. Tänä vuonna olen lukenut useita ilmoituksia eurooppalaisten elintarvikkeiden, jotka erottuvat (kuten lyijy), että ne eivät sisällä "ei keinotekoisia väri-tai synteettisiä säilöntäaineita, ei ... palmuöljyä." Mm, kappale sen käytettäväksi valmistettaessa vaarallisten transrasvoja ja korkea tyydyttyneitä rasvaa. Näin ollen on tutkittava vakavammin aloittaa mukavuutta maassa on tällaista projektia, jonka kysyntä on vakavasti vaarantunut ympäristöjärjestöjen väitteitä ja kansanterveyttä.

No hay comentarios: