sábado, 28 de abril de 2012

Selskaper bruker biodrivstoff AerasKort sagt, kunne flyselskaper begynne storskala bruk av biodrivstoff og spår at kostnadene for biodrivstoff, slik som de som er basert på vegetabilske oljer, uspiselige, kunne nærme seg at av fossile brensler, hvis fortsetter å forbedre sin produksjonseffektivitet.

Derfor er det anerkjent at stater som Veracruz ha svært gunstige vilkår for utvikling og kommersialisering av biodrivstoff.

En rapport utgitt av eksperter i bioenergi markedsundersøkelsesfirma New Energy Finance Bloomberg konkluderer med at flyselskapene kan bruke en beskjeden andel (to prosent) av biodrivstoff i sin drivstoff blanding i de kommende årene.

De mener at biodrivstoff avledet fra spiselige vegetabilske oljer som jatropha, bør være den første til å være konkurransedyktig med fossilt drivstoff kostnader.
Foreløpig er anlegget dyrket i sørøst, i statene Veracruz og Chiapas, et spill på fremtiden av noen meksikanske flyselskapene, som allerede har gjort flytur med biobrensel Jatropha olje base.

No hay comentarios: