miércoles, 30 de mayo de 2012

Argentina förväntas öka den lokala och den externa efterfrågan på biobränslen



Argentina avdelningen av biobränslen (Carbio) uppskattar att tillväxten i den globala konsumtionen av biodiesel "kommer att fortsätta att öka" detta år, liksom produktionen av de viktigaste aktörerna i aktiviteten (USA, Brasilien, EU och Argentina).

Dessutom dijeronque minst ett år beräknas att 2011 var positivt rekord i världen på grund av den exponentiella tillväxten inom industrin.

"Orsakerna till detta beteende kommer huvudsakligen expansiv produktion underskott i Europa, den starka efterfrågan på biobränslen i EU och USA för att uppnå sina miljöåtaganden och ökad inhemsk efterfrågan i Sydamerika, för verkställighet av en politik som främjar och ökade obligatoriska nedskärningar och skatteincitament ", förklarar Carbio.

Kammaren sade att blocket "kommer att förbli den största importören i världen, vilket ökar sina inköp av biodiesel i Argentina och bioetanol i Brasilien."

Rapporten projicerar tredje året i rad minskade produktionen i EU på grund av ökade kostnader och minskade marginaler för raps missväxt 2011.

Till detta lägger Carbio, lägg till "ogynnsamma väderförhållanden i plantering av detta år och en svår torka i Ukraina, vilket försvårar den framtida tillgången på den viktigaste insatsvaran för den europeiska industrin."

I detta sammanhang, Argentina "har etablerat sig som ledande inom världens export av biodiesel", men detta innebär en ökning i den inhemska efterfrågan "kommer att skada utländska transporter."

Stängningen av den spanska marknaden, som hämnd för expropriering av majoriteten av aktierna i YPF, "projekt bara en avledning av transporter och en avmattning i den övergripande europeiska efterfrågan" analysen.

Särskilt för den argentinska fallet, projekt USDA (US Department of Agriculture USA) en 60% expansion produktion av biodiesel, mellan 2012 och 2021.

"Även om det kommer ske en ökning av obligatoriska domstol för att öka den inhemska efterfrågan kommer landet behålla sin ledande position inom världens export," ger Carbio.

Faktorer som kan ändra balansen planeras i år, anses väderförhållanden (t.ex. torka i Argentina och Ukraina), nya miljöbestämmelser, förändringar i de kategorier av biobränsle i USA, preliminära antidumpningsåtgärder och slutgiltiga, och träder i kraft nya snitt (B7 exempel i Brasilien).

Det aktuella scenariot, avslutar kammaren, som ligger i Argentina och Brasilien med en "bra investering landskap", trots den nuvarande överkapaciteten.

No hay comentarios: