miércoles, 30 de mayo de 2012

Argentina forventes å øke lokal og ekstern etterspørsel etter biodrivstoff i løpet av 2012


Argentina Chamber of Biofuels (Carbio) anslår at veksten i det globale forbruket av biodiesel »vil fortsette å stige" i år, samt produksjon av de viktigste aktørene i virksomheten (USA, Brasil, EU og Argentina).

I tillegg dijeronque minst ett år er anslått at 2011 var positive rekord over hele verden på grunn av den eksponentielle veksten av industrien.

"Årsakene til dette problemet vil være i hovedsak ekspansiv produksjon underskudd i Europa, den sterke etterspørselen etter biodrivstoff i EU og USA for å nå sine miljøforpliktelser, og økt innenlandsk etterspørsel i Sør-Amerika, for håndhevelse av salgsfremmende politikk og økte obligatoriske kutt og skatteinsentiver, "forklarer Carbio.

Kammeret sa at blokken "vil forbli de største importør verden, øker sine kjøp av biodiesel i Argentina og bioetanol i Brasil."

Rapporten projiserer den tredje påfølgende årlige nedgang i produksjonen i EU på grunn av økte kostnader og reduserte marginer fremover avlingssvikt i 2011.

Til det, legger Carbio, legg "ugunstige værforhold i plantingen av dette året og en alvorlig tørke i Ukraina, som kompliserer den fremtidige forsyning av de viktigste innspill til europeisk industri."

I denne sammenheng, Argentina "har etablert seg som ledende i verdens eksport av biodiesel", men dette innebærer en økning i innenlandsk etterspørsel "vil være skadelig for utenlandske leveranser."

Nedleggelsen av det spanske markedet, som hevn for ekspropriasjon av majoritetsandel i YPF, "prosjekt bare en avledning av forsendelser og en nedgang i den samlede europeiske etterspørselen," analysen.

Spesielt for den argentinske tilfellet, projiserer USDA (US Department of Agriculture USA) en 60% økning i produksjon av biodiesel, mellom 2012 og 2021.

"Selv om det vil være en økning i obligatorisk retten til å øke innenlandsk etterspørsel, vil landet beholde sitt lederskap i verdens eksport," gir Carbio.

Faktorer som kan endre balansen planlagt for dette året, anses værhendelser (f.eks tørke i Argentina og Ukraina), nye miljøforskrifter, endringer i de kategorier av biodrivstoff i USA; midlertidige anti-dumping tiltak og definitive; og ikrafttredelse av nye kutt (B7 eksempel i Brasil).

Den nåværende situasjon, konkluderer kammeret, som ligger i Argentina og Brasil med en "god investering landskapet," til tross for dagens overkapasitet.

No hay comentarios: