miércoles, 30 de mayo de 2012

Argentina naj bi se povečali lokalno in zunanje povpraševanje po biogorivih


Argentina zbornica biogoriv (Carbio) ocenjuje, da rast svetovne porabe biodizla ", bo še naprej povečevala" v tem letu, kot tudi proizvodnja glavnih akterjev dejavnosti (ZDA, Brazilija, Evropska unija in Argentina).

Poleg tega je dijeronque vsaj eno leto, je napovedalo, da 2011 je bil pozitiven po vsem svetu beležijo zaradi eksponentno rast, ki ima izkušnje s strani industrije.

"Bo Vzroki za tako vedenje je predvsem širok primanjkljaj proizvodnje v Evropi, je veliko povpraševanje po biogorivih v EU in ZDA, da bi dosegle svoje okoljske zaveze, in povečano domače povpraševanje v Južni Ameriki, za izvrševanje promocijske politike in povečane obvezne kosi in davčne spodbude, "pojasnjuje Carbio.

Komora je dejal, da je blok ", bo ostal največji svetovni uvoznik, večje nakupe biodizla v Argentini in bioetanola v Braziliji."

Poročilo napoveduje tretjo zaporedno letno upad proizvodnje v EU zaradi povečanih stroškov in nižjih marž za pridelavo oljne ogrščice izpada v letu 2011.

Da, da dodate Carbio, dodajte "neugodne vremenske razmere v zasaditev letošnjega leta in hude suše v Ukrajini, ki otežujejo v prihodnje zagotavljali glavnega vhoda evropske industrije."

V zvezi s tem, Argentina "se je uveljavil kot vodilni v svetovnem izvoz biodizla", vendar to pomeni povečanje domačega povpraševanja, "bo ogrozila tujih pošiljk."

Zaprtje španskem trgu, v povračilnih ukrepov za razlastitev deleža večino v YPF in "projekt le preusmeritev pošiljk in upočasnjeni celotnega evropskega povpraševanja," analizo.

Zlasti za argentinski primeru USDA (US Department of kmetijstvo Združenih držav), predvideva 60-odstotno širitev v proizvodnjo biodizla, med leti 2012 in 2021.

"Čeprav bo povečanje obveznega sodišča za povečanje domačega povpraševanja, se bo država ohranila vodilno vlogo na področju svetovnega izvoza," zagotavlja Carbio.

Dejavniki, ki lahko spremenijo ravnovesje načrtovano za letošnje leto, se šteje, vremenskih pojavov (npr. suša v Argentini in Ukrajino), novi okoljski predpisi, spremembe v kategorije biogoriva v ZDA, začasni protidampinški ukrepi in dokončne; in začetek veljavnosti novih kosov (B7 primer v Braziliji).

Sedanji scenarij, zaključuje komoro, ki se nahaja v Argentini in Braziliji z "dobrim pokrajine naložb," kljub trenutni presežne zmogljivosti.

No hay comentarios: