miércoles, 30 de mayo de 2012

Аргентина очекује да повећа локалне и екстерне потражње за биогорива



Аргентина комора биогорива (Царбио) процењује да раст глобалне потрошње биодизела "ће наставити да расте", ове године, као и производња од главних актера активности (САД, Бразил, Европска унија и Аргентина).

Поред тога дијеронкуе најмање годину пројектован је 2011 био је позитиван запис широм света због до експоненцијалног раста доживели од стране индустрије.

"Узроци оваквог понашања ће бити углавном експанзивна производња дефицит у Европи, велика потражња за биогорива у ЕУ и САД да оствари своје еколошке обавезе, а повећава домаћу тражњу у Јужној Америци, за спровођење промотивне политике и повећане обавезне цутс и порески подстицаји ", објашњава Царбио.

Веће је рекао да блок "ће остати највећи увозник широм света, повећање његове куповине биодизела и биоетанола у Аргентини у Бразилу."

Извештај пројектује трећу узастопну годишњи пад производње у ЕУ због повећаних трошкова и смањења маржи за неуспех усева уљане репице у 2011.

Да да, додајте Царбио, додајте "неповољних временских услова у сетву ове године и озбиљан суше у Украјини, што отежава будуће снабдевање главног улаза европске индустрије".

У том контексту, Аргентине "се позиционирао као лидер у светском извозу биодизела", али то подразумева повећање домаће тражње "ће бити штетно за стране пошиљке."

Затварање шпанског тржишта, у знак одмазде за експропријацију већинског удела у ИПФ ", пројекту само диверзија пошиљки и успоравања у укупној европске тражње," анализе.

Посебно у случају Аргентине, УСДА (УС Департмент оф Агрицултуре САД) пројектује 60 одсто експанзију у производњи биодизела, између 2012 и 2021.

"Иако ће повећање обавезне суда да повећа домаћу тражњу, држава ће задржати своје вођство у светском извозу", обезбеђује Царбио.

Фактори који може да промени равнотежу планиран за ову годину, сматрају временски догађаји (нпр. суша у Аргентини и Украјина), нови еколошки прописи, промене у категоријама биогорива у САД; привремене антидампиншке мере и дефинитиван; и ступање на снагу нових резова (Б7 пример у Бразилу).

Тренутни сценарио, закључује комору, која се налази у Аргентини и Бразилу са "добре инвестиционе пејзаж", упркос тренутној вишак.

No hay comentarios: