sábado, 2 de junio de 2012

Argentina identifiserer at alkoholbruk i Biodrivstoff

Buenos Aires, 31. mai (Telam) -. The National Wine Institute (INV) beordret identifisering av alkohol egnet for bruk i biodrivstoff.Dette, i resolusjon C. 21/2012 publisert i Official Gazette, den INV Tabell modifisert numeriske og alfabetisk koder Wine Products.Etanol er den vannfri etylalkohol hentet fra dehydrering av etylalkohol av destillasjon og retting av gjæring av sukker dannet eller inntatt i planteprodukter, minnes standarden.

Og at vannfri etylalkohol er hentet fra en hydrert etylalkohol produsert i destillasjon.Derfor oppløsningen sier, "det er nødvendig at dette produktet er klart identifisert i slike lokaler, som vil bringe med seg har bedre informasjon om mengden av hydratiserte etanol som skal tildeles til produksjon av vannfri etanol til biodrivstoff" .

Følgelig, "det er nødvendig å skape et nytt produkt kode som klart identifiserer at hydrert etylalkohol drivstoff, som skal ha den eneste mål ett anhidradora".

Den lokale anhidradora er destillasjon, tørking eller lagring av vannfri etylalkohol for å blande med bensin for produksjon av biodrivstoff, sier han.Karakteristikken av "drivstoff hydrert etylalkohol" er: alkohol, minst 93% v / v; høyere alkoholer, maks 1600 mg/100 ml metanol, opptil 400 mg/100 ml total surhet, 3 mg/100 ml, og utseende, klar, fargeløs til svakt gul til gul-grønn.

Dette produktet vil bare destinasjon for dehydrering vannfri etylalkohol til biobrensel og dermed den eneste typen bevegelser som kan gjøres fra depositaren anlegget er dens utløpsrør for overføring eller bundet til en anhidradora sier han. (Telam)Undo edits

No hay comentarios: