lunes, 20 de agosto de 2012

Argentina klagede biodiesel i Europa af World Trade Organization (WTO)


Verdenshandelsorganisationen (WTO) bekræftet på sin hjemmeside, at den har modtaget klagen af ​​Argentina mod Spanien: "Argentina i april, siger Spanien har gennemført en forordning, der diskriminerer mod import af biodiesel fra Argentina, på vegne af som forekommer i Den Europæiske Union ".

Argentina startede officielt på fredag ​​sagen mod Den Europæiske Union (EU) for sin beslutning om at nægte indrejse af biodiesel og fandt, at beslutningen overtræder reglerne i World Trade Organization (WTO).

Udenrigsministeriet havde indgivet en protest til EU af Spaniens beslutning om at begrænse køb af argentinske biobrændstoffer, et mål for folkelig regering Mariano Rajoy i gengældelse for nationalisering af YPF i april.

Indkøb til Argentina hidtil udgjorde 53% af importen af ​​biodiesel i Spanien: 700.000 tons, for 990 millioner $.

Det Argentina sagde flytte vil påvirke halvdelen af ​​sine biodiesel eksport til Spanien og næsten 10% af det samlede salg til EU-blokken.

Udenrigsministeriet sagde i går, at de protektionistiske foranstaltninger, der træffes af Spanien har den virkning at forhindre eller begrænse stigningen i værdikæden af ​​lokale industrier ", der begrænser udviklingslandenes rolle til råvareleverandører."

Ifølge Udenrigsministeriet, i de seneste måneder Argentina vin fordømmer i fora som WTO og FAO, de negative virkninger opleves af landet i form af hindringer for eksport.

No hay comentarios: