lunes, 13 de agosto de 2012

Flere fradrag til biodiesel i Argentina


Den argentinske regering sagde, at biodiesel er "en branche i vækst." og bebudede en stigning på 14,2% til 24,2% i skat på eksport af biobrændstoffer.

I en pressekonference med udenrigsminister Økonomisk Politik, Axel Kicillof henviste ministeren til offentliggørelsen af ​​forskellige beslutninger i statstidende i dag, og sagde, at "denne foranstaltning var meget mere bekvemt at øge withholdings eller sætte kvoter på sojabønner eksport. "

I mellemtiden, Kicillof sagde, at "den globale produktion til dato varierede fra omkring 220%," så konkluderede, at "det er usædvanligt, at en industri i 2011 nåede 18,5 millioner tons."
Tale ved Palace of Micro Finansministeriet, viceminister bemærkede, at biodiesel er "en meget dynamisk branche og voksende."

Regeringen beordrede en stigning på 10 procentpoint for de fradrag, der gælder for eksport af biodiesel, så de passerer de nuværende 14,2% til 24,2%.

Desuden er disse eksporten trak genindførelse af 2,5 procentpoint var blevet givet siden gennemførelsen af ​​forordningen og fremme ordningen for bæredygtig produktion og anvendelse af biobrændstoffer.
Det blev også lært, at regeringen frøs prisen på biodiesel til det indenlandske marked, sætte det på DKK 4,405.3 pesos per ton (Res.1436/12) mod 5195 dollar, der havde fastsat den foregående måned.
Stigningen i retention blev etableret ved dekret 1339/12, offentliggjort i dag i Lovtidende.

No hay comentarios: