martes, 18 de septiembre de 2012

Науково мексиканської біопалива продукції з качана



Pedraza Lorena Сегура, академічна кафедра хімічної науки і техніки (ICQ) з Університету Iberoamericana в Мехіко, вдалося знайти спосіб отримання етанолу з кукурудзяних качанів використовуєте в даний час даремно в Мексиці. Це буде використовуватися в якості біопалива для автомобілів.


Отримавши в качанах концентрації цукру необхідної для промислового процесу виробництва дистильованих етанол, який є економічно життєздатним бізнесом, є новітньою розробкою свого дослідження "Виробництво біопалива і хімічних речовин з лігноцелюлозних залишків на структуру переробці біологічних речовин ".

Щоб цей результат прийшов з використанням суміші ферментів, які є біологічними каталізаторами, які виконують процес гідролізу, тобто порушення довгі ланцюги цукру рослинного матеріалу, що містить малі молекули (ксилози і глюкози), які засвоюються два види дріжджів для бродіння і виробництва етанолу.

Серед вище концентрація цукрів у стадії гідролізу більше етанолу матиме в кінці бродіння і менше води, щоб видалити, і, отже, для полегшення перегонки біопаливо виробляється для переміщення вагонів.

Біопаливо, яке не втручається в харчовому ланцюзі

Хоча, звичайно, США і Бразилія вже виробляє біоетанол з зерна кукурудзи і цукрового очерету, відповідно, дослідник вирішив використовувати в качанах іберо, тому що в їх якості залишку не втручається в людській харчового ланцюга або тварин.

Якщо ми додамо до цього, що тільки Центральний де Abasto федеральний округ виробляє близько 600 тонн на добу органічних відходів, і Мексика відкидаються сотні тисяч тонн качанів на рік, Pedraza етанол, вироблений в лабораторії біоінженерії іберо мають усі гарантії, щоб стати прибутковим бізнесом.

Для цього буде необхідно підняти процес у промисловому масштабі, що означає, починаючи з масштабуванням випробування в дослідному виробництві Universidad Iberoamericana, а потім знайти інвестора, який хоче обробляти етанол качана.

Це зробити уточнення, що в цьому році вчителі Pedraza кінця шумування, для в листопаді отримати економічно життєздатним кількості етанолу, що станеться, коли ви отримуєте еквівалентну 253 літрів палива за тонну, що качани, робота, співпрацювати з ним кілька аспірантів і студентів.

Зі свого боку, д-р Мартін Рівера Toledo, відділ колега ICQ, обчислює розмір промислового підприємства, для того, щоб запропонувати ці та технічної інформації (виробничий процес та обладнання, рекомендоване) підприємець зацікавлений в індустріальних процесу.

Джерело: http://ladobe.com.mx/

No hay comentarios: