jueves, 10 de enero de 2013

Конгресът на САЩ поддържане на одобрените субсидии биодизел


САЩ създаде данъчен кредит от $ 1 за галон биодизел до 2013 г., с обща стойност на Държавната хазна на 2,000 млн. долара, като част от закон, приет от Конгреса, за да се избегне т. нар. "данък пропаст", както е публикувано Reuters.



Съживяване на данъчен кредит, законодателите задна дата данък удължаване на срока на годност, в края на 2011. Сега, данъчният кредит ще бъде в сила до края на 2013 г..



Според сведенията, заемът е част от поредица от субсидии или освобождаване, включени от Конгреса в пакет, за да се предотврати изпълнението на увеличаването на данъците и съкращаване на разходите за автоматично от 1 януари 2013.



Междувременно, Айова сенатор Чък Грасли, подкрепи мярката и заяви, че се надява на данъчен кредит се погасява в някакъв момент, но няма планове да се направи така че за сега.



Тъй като около 25% от соя петрол в САЩ, използван за производство на биодизел, заедно с възобновят кредитирането на продукта, Конгресът отпусна кредит от $ 1 за галон дизел, произведен от биомаса и кредит $ 0.10 за малките земеделски производители на биодизел.



Мерките ще струва 2,200 млн. долара за 10 години.

No hay comentarios: