jueves, 10 de enero de 2013

Den amerikanske kongres vedligeholde godkendte biodiesel tilskudDen amerikanske regering etableret en skattelettelse på $ 1 pr gallon biodiesel i 2013, med en samlet udgift til statskassen på 2.000 millioner dollars, som en del af en lov vedtaget af Kongressen til at forhindre den såkaldte "skattegabet" , som er offentliggjort af Reuters.
Dette tilskud vil koste 2.200 mio dollars over 10 år for den amerikanske stat.

Ved at genoplive skattelettelsen, gjorde lovgivere skat med tilbagevirkende kraft udvidelse til udløbsdatoen, i slutningen af ​​2011. Nu vil skattefradraget være gældende indtil udgangen af ​​2013.


Lånet er en del af en serie af tilskud eller undtagelser medtaget af Kongressen i en pakke for at forhindre håndhævelsen af ​​skattestigninger og udgiftssænkninger automatiske siden 1. januar 2013.I mellemtiden støttede Iowa senator Chuck Grassley, at foranstaltningen og sagde, at han håber, at skattegodtgørelsen slukket på et tidspunkt, men der er ingen planer om at gøre det for nu.Fordi omkring 25% af USA sojaolie, der anvendes til produktion af biodiesel, sammen med genoptage långivningen til produktet, Kongressen forlænget en kredit på $ 1 pr gallon for diesel fremstillet af biomasse og en kredit $ 0,10 til rådighed for små landbrugsproducenter af biodiesel.

No hay comentarios: