lunes, 9 de junio de 2014

Мексико: планира да построи завод за биодизел в Канкун

Мексиканските федерални власти одобряват работата на завод за биодизел производство в Канкун в компанията Biocom Southeast SA на C.V.,.

Тази компания може да доставя до пет хиляди литра гориво до местоназначението и да помогне на замърсяване, генерирано от товарни автомобили и лодки за околната среда е по-малко.

Биогориво или биодизел, направен от олио изгори генерира ресторанта и туристическата индустрия, които често му го изхвърля, но сега има компании, посветени изключително на събирането на тези горива се продават от тези, които правят този нов продукт.

Той съобщи, че фирмата Biocom Southeast SA ЕООД, ще инвестира 5,7 милиона песос в промишлената зона на града, за да построи завод, който вече оперира в пилотна фаза от юли 2012 г., след като получи преди няколко дни федералното одобрението на околната среда, за да се увеличи производството на биогориво в тази следващите две години.

Както е известно, използването на биодизел като гориво не изисква модификация на двигателя, тъй като има благоприятни екологични характеристики за намаляване на емисиите на въглероден диоксид и сяра в атмосферата.

По същия начин, беше отбелязано, че Biocom застъпва подобна схема с конвенции ползване олио от ресторант и туристическата индустрия, която в същото време да бъдат потенциални клиенти за използването на биогорива в транспорта на персонал хотели, като в морската индустрия транспорт.

No hay comentarios: