lunes, 9 de junio de 2014

Mexico: Planene om å bygge en biodieselfabrikk i Cancun

Meksikanske føderale myndigheter godkjente bruk av et produksjonsanlegg for biodiesel i Cancun på selskapets Biocom Sørøst SA av C.V.,.

Dette selskapet kan levere opp til fem tusen liter drivstoff til destinasjon og hjelpe forurensning generert av lastebiler og båter til miljøet er mindre.

Biodrivstoff eller biodiesel laget av matolje brent genererer restaurant-og serveringsbransjen, som ofte forkaster det, men det er nå selskaper som utelukkende er viet til innsamling av disse drivstoffene er solgt av de som gjør dette nye produkt.

Han kunngjorde at firmaet Biocom Sørøst SA Ltd, vil investere 5,7 millioner pesos i det industrielle området av byen for å bygge et anlegg som allerede opererer i pilotfasen siden februar 2012, etter å ha mottatt et par dager siden den føderale miljøgodkjenning for å øke produksjonen av denne biodrivstoff i neste to årene.

Som kjent vil bruk av biodiesel som drivstoff ikke krever modifikasjon av motoren, fordi den har fordelaktige økologiske egenskaper for å redusere utslippet av karbondioksid og svovel til atmosfæren.

Tilsvarende ble det bemerket at Biocom forfekter en lignende ordning med konvensjoner bruke matolje fra restauranten og serveringsbransjen, som på samme tid være potensielle kunder for bruk av biodrivstoff i transport av personell hoteller, som i maritim transport bransjen.

No hay comentarios: