jueves, 31 de julio de 2014

SKAFFET FRA BIODIESEL MICROALGAS befruktet med urin


I Professional Tverrfaglig Bioteknologi Unit (UPIBI) av (IPN) National Polytechnic Institute, professor Gilberto Torres Luis Bustillos, i samarbeid med Dr. Luis Fernández Linares, utvikle en forskningskultur fotosyntetiske mikroalger for biodiesel produksjon og annen verdiøkende produkter.

Undersøkelsen er i respons til økt etterspørsel etter alternative energikilder, som økte betydelig på grunn av befolkningsvekst og vanskeligheten av tilgang til fossilt brensel innskudd.

Som svar, professor Torres Bustillos sa at biodieselproduksjon er fra oljer utvunnet av alger. "Prosessen er rask og enkel. Når de er høstet, blir de separert fra det vandige medium ved en type tyggegummi og kitosan som finnes i skallet av rekene. Deretter underkastes en tørketeknikk og lipid ekstraksjon. "

Indikert som har utviklet skanninger for det aktuelle for utvinning av biomasse øyeblikk hvor lipid, som når den behandles i kombinasjon med alkohol for å danne en ester, og deretter biodiesel er oppnådd, bestående blir ekstrahert som ligner den utpakkede gass.

Å høste mikroalger krever CO2, sollys og en rekke salter, er mengden sin opprinnelse, enten de er friske eller saltvann. De mineralsalter er hentet fra human urin, implementering av polyteknisk foreleser.

"For øyeblikket begynner å skille urinen fra avløpsvann, som kalles tørr-bad. Den brukes i tilfelle av menn, der urinaler ikke benytter vann for å utvinne og hindre utskillelse gjennom et behandlingssystem ", sier han.

Human urin er en rik kilde for næringsstoffer som nitrogen, fosfor, og andre salter. Bruk som gjødsel etter under behandling i Vann steriliserte dukket opp for noen år siden. Forslaget er derfor henvise den til å løse problemer av økologisk og økonomisk.

"I dag på skolen har vi en bygning som fungerer med tørr toalett systemet som vi får urinen, sterilisert og sendt til analyse for å vite nivået og typen av salter som inneholder" lagt Gilberto Torres.

Hastigheten av veksten av marine anlegg er rundt 15 dager, den fordoblingstiden av to dager, noe som gjør rask produksjon og tilstrekkelig. Det er sannsynlig at innen tre til fem år kan høstes på et industrielt nivå.

Der biodiesel produksjoner å danne sukker eller krever en karbonkilde til å utvikle, men algene er fotosyntese (fangst lysenergi omdannes til kjemisk energi og produserer organisk materiale), bruker CO2 og lys for å produsere sukker som blir kan fås biomasse og deretter lipid forbindelsen som er nødvendig for produksjon av energi, og hvor mellom 30 og 70 prosent.

Den polytechnic lektor er angitt at det er vanskelig i tilfellet med utviklingen av naturlig forekommende energi er at, selv om det kan få en hvilken som helst olje av frø slik som raps, mais og solsikke, blant andre, genererer en betydelig konkurranse med mat av den grunn er høsting mikroalger en omfattende alternativ bærekraft av total bruk, lave kostnader og påvirker ikke behovet for menneskelig konsum.

Han bemerket at for å høste frøene han trenger store områder for dyrking, i motsetning til marine plante som krever vesentlig mindre plass og krever ikke dyrkbar jord, men en slags dammer hvor alger oppstår uten å konkurrere med etterspørselen i avling noen annen grønnsak.

Drivstoffproduksjon fra denne planten har ennå ikke blitt utnyttet av andre selskaper i verden, og bare to studier har blitt utviklet på emnet i USA og Spania, selv uten avgjørende resultater.

"Den genererte diesel blir stadig vanskeligere å få tak i, på grunn av fallende oljereserver og kostbar behandling nødvendig, noe som har generert en økning i alle stammer petroleumsprodukter, mens produserer energi konto med den eneste ulempen ved ikke å ha oppmerksomheten til produsenter av tradisjonelle energi marine anlegg, "sa professoren.

Han understreket at Tuxtla Gutiérrez og Tapachula, Chiapas, har planter som produserer biodiesel, som hentet fra restoljer fra fiskeindustrien og er subsidiert av statlige myndigheter, men jobber til ti prosent av sin kapasitet på grunn av mangel på råstoffer.

Derfor, sa er det viktig å utvikle målrettede tilbud til å bruke fornybare energistrategier som vurderer økonomiske og miljømessige som dra nytte av eksisterende biologisk mangfold i Mexico. "

No hay comentarios: