martes, 27 de enero de 2015

Petrobras: Produksjon av biodiesel med fiskeavfall

Petrobras Biodrivstoff, et datterselskap av Petrobras, er allerede produserer biodiesel fra avfall og fet fisk i en fiske pol Ceará.

Initiativet har støtte fra Fiskeri- og havbruks (MPA), og er ventet å raskt utvide til andre stater.

"Det er gode nyheter for bønder, som i tillegg til å selge fisk kjøtt, stadig mer verdsatt av befolkningen som å være næringsrik og sunn, kan markedet fra fiskeskinn for håndverk opp sine guts og avfallshåndtering" sa fiskeri- og havbruk, Helder Barbalho.

Kjøpe leftovers og guts for biodrivstoffproduksjon er et resultat av en avtale mellom datterselskap av Petrobras og Producers Cooperative Curupati Jaguaribara sentralt-sør for Ceará, signert sent i fjor.

I et første trinn til 4,55 tonn produkt oljeutvinning kjent som OGR (restoljer og -fett) blir behandlet. Utvinningen foregår i Quixadá plante, ca 170 kilometer fra Fortaleza, hovedstaden i Ceará.

Biodiesel produksjon fra dette råstoffet lover å ekspandere i staten. Frem mot slutten av 2015, vil prosjektet nå halvparten av de 600 familier som arbeider i demninger Castanhão og Oros, den største av Ceará, både i Jaguaribe nedbørfelt.

I Castanhão som vil gagne er piscicutores av kommunene Jaguaribara, Jaguaretama og Alto Santo, og Oros, kommunene Oros og Quixelô

Ifølge Petrobras, sikrer bruk av guts for oljeproduksjon biodiesel kvalitet på råvarer, som forutsatt i den Nasjonalt Program for produksjon og bruk av biodiesel, som garanterer Social Fuel Seal i departementet for jordbruks Development.

For bønder, gjør denne aktiviteten generering av markedsverdien for et produkt og gir dermed ekstra inntekt.

Samtidig tar denne materiale fordelen av biodiesel som ellers kunne ha en negativ innvirkning på miljøet.

Mange offentlige etater, akademiske institusjoner og banktjenester institusjoner støtter initiativ fra Petrobras Biodrivstoff.

Foruten Fiskeri- og havbruk, er partnere i prosjektet for å produsere biodiesel fra guts Institutt for fiskeri- og havbruk i delstaten Ceará, Center for Industrial Technology Ceará Foundation (Nutec), den Technology Center Federal University of Ceará, Nordøst Bank, Bank of Brasil, National Department of Works mot tørke (DNOCS) og prefekturer Jaguaribara og Oros.

No hay comentarios: