viernes, 11 de enero de 2013

Hidden Fare for biobrændstofferDel denne artikel, jeg fandt på den skjulte side af brændstoffet, og afslører de alvorlige farer, der lurer bag biobrændstoffer. Hvis du læser omhyggeligt, vil du forstå, at langt fra at være en løsning på miljøproblemet, kan problemet være afslutningen af ​​udløsningen global kaos ligger i dvale i årtier.

Det kan være trist, men kendskab til problemerne er det første skridt til at løse dem.

Achilles

Biobrændsel: Biologi eller Business?

(EcoPortal) - Vi er i udformningen af ​​en ny strategi for reproduktion af neoliberalismen, der tager kontrol over fødevaresystemer. Det producerer hidtil uset alliance af multinationale olieselskaber, bioteknologi, biler, store grovvare og nogle bevarelse organisationer, der vil afgøre, hvad der vil være de vigtigste destinationer i landlige omgivelser i Latinamerika.

Vi står over for en formidabel global kampagne for at fremskynde produktionen af ​​biobrændstoffer fra soja, majs eller sukkerrør til at erstatte råolie. Begrundelsen er baseret på en barske virkelighed: miljøforurening. Og så uploades til bølgetop miljøforkæmper, de største forurenere på planeten udgivet deres nye offensiv.

Topmødet for Den Europæiske Union vedtog i 2020 10% af det samlede energiforbrug skal komme fra biobrændstoffer. USA åbner et destilleri plante brændstof per uge: allerede er i drift 120. Og det samme multinationale selskaber, uanset om de opfandt GMO'er Monsanto, Cargill Nidera og også Tycoon George Soros og andre, annoncerede store investeringer i bryggerier og i skabelsen af ​​nye frø.

For at fuldende business konference, mødte George Bush i marts med de tre største virksomheder inden for bilindustrien-General Motors, Ford og Chrysler-to "tilpasse deres produkter til den næste generation af biobrændstoffer."

Argentina har også klatrede til new wave. I februar var 26.093 reguleret lov, der skaber et system af rabatter og incitamenter til produktion af biobrændstoffer. Konsekvenserne var ikke længe undervejs. I det sidste år prisen på majs mere end fordoblet. USA, verdens største producent af kornet, Mexico solgt 150% dyrere. Derfor er prisen på tortillas, basisfødevarer af mexicanere steg kraftigt og udløste massive protester. For mange var det første klokke.

Lester Brown, direktør for Earth Policy Institute og tidligere ansatte i flere amerikanske administrationer, advarede: "Den mængde korn, det tager at fylde en tank på 25 gallon (ca. 100 liter) med ethanol bare én gang er nok til at brødføde én person, én hele året. " Så tilføjede han, "Konkurrencen om korn mellem de 800 mio bilister og 2.000 mio fattigste mennesker i verden, der kan føre til et folkeligt oprør."

Også i Argentina føler de høje priser på majs i lommerne på forbrugerne. Han opfordrede jorden og dermed stigende omkostninger for alle afgrøder. Debatten er åben.

Sociale bevægelser lancere advarende stemmer og der er mange forskere med meget forskellige holdninger til dem, der rejses af olien nu devenidas grønt brændstof destillerier. Britiske journalist George Monbiot, for eksempel lavet beregninger og fandt, at "kun at flytte vores biler og busser med biodiesel ville kræve 25.900 tusind hektar plantet. Men i Storbritannien er der kun 5,7 millioner hektar. Hvis dette skete i Europa, ville virkningen på fødevareforsyningen være katastrofal. "

Ricardo Mascheroni, en forsker ved Universidad Nacional del Litoral, også lavet beregninger: "Hvis i dag verdens opgav afbrænding af olie og biobrændstoffer at passere, ville det tage et antal hektar plantet svarer til flere planeter." Miguel Baltanas Engineer, seniorforsker ved CONICET, sagde også, at for at inkorporere biodiesel i en andel på kun 2%, "ville beskæftige 50% af den globale vegetabilsk olie produktionen." "Fra dette kan vi udlede tilføjer han Marcheroni-at hvis procentsatsen er 4% af det samlede beløb, bør bruge alle vegetabilske olier produceret i verden."

Hvad er på spil, er en opfattelse af, hvad der vil komme: forretning eller mad til hele menneskeheden? Sandheden er, at virksomhed som multinationale mad truer med at udrydde territorier. Og som en logisk konsekvens, vil der være mere sult og mere miljø-ødelæggelser. Fordi i tillæg til biobrændstoffer, da de er hævet ikke mindske klimaændringerne: "Forbrænding af biodiesel-point ingeniøren Baltanas-producerer flere nitrogenoxider i atmosfæren, der producerer en drivhuseffekt 24 gange større end kuldioxid carbon ".

Til slut ankommer Mascheroni og andre er: "Hvor skal vi producerer fødevarer, hvis vi er nødt til at polstre soja, majs og andre monokulturer til senge i husene? Vi står over for et andet forslag multinational koloniale udover soja, dets olie eller biodiesel, der eksporteres, båret vand og jordens næringsstoffer og forlade os forurening, ørkendannelse, biodiversitet ødelæggelse og tab af kvalitet levetid. En sød deal. "

Angel Miguel Altieri, Jordbrugsproduktion læge og professor ved University of Berkeley, Californien, betragtes som en af ​​de største miljømæssige forskning i relation til sociale bevægelser, fordømte hvad der er bag biobrændstof projekt.

Han sagde: "Biobrændstoffer er en økologisk og social tragedie. Med sin produktion vil skabe et meget stort problem med fødevaresuverænitet, da der er tusindvis af hektar af sojabønner, sukkerrør og olie palme skal udvides, hvilket vil producere massive skovrydning. Dette sker allerede i Colombia og Amazon. Addition vil øge produktionen skala mekaniserede monokulturer med høje doser af gødning og især atrazin, et herbicid, der er meget skadeligt for endokrin udbrud ".

"Udviklingen af ​​biobrændstoffer energi giver ingen mening, fordi alle de undersøgelser, der er blevet gjort, viser, at det tager mere olie for at gøre biobrændstof. For eksempel skal i tilfælde af ethanol fra majs olie til 1,3 kcal kilocalorie producere bioethanol. Vi er i udformningen af ​​en ny strategi for reproduktion af neoliberalismen, der tager kontrol over fødevaresystemer. Det producerer hidtil uset alliance af multinationale olieselskaber, bioteknologi, biler, store grovvare og nogle bevarelse organisationer, der vil afgøre, hvad der vil være de vigtigste destinationer i landlige omgivelser i Latinamerika. "

"For USA til at producere al den ethanol er det nødvendigt at udskifte sin olie bør vokse seks gange dens overflade. Så er det klart, at de vil gøre i de lande i Latinamerika og i virkeligheden allerede er i gang. Det er et kolonialisme biologisk ".

Kilde: EcoPortal - Artikel af Mr. Arthur M. Lozza

Kilde: http://www.libreopinion.com/modules/wordpress/2007/06/29/el-peligro-que-ocultan-los-biocombustibles/

No hay comentarios: