martes, 21 de febrero de 2012

Uruguay smíšené 5 % bionafty v motorové naftě práva agrofuel

Vyvolává to od roku 2012 ancap Smíchá se 5 % bionafty v motorové naftě , přivlastnil zprávu portálu předsednictví . Juan Gómez , tvoří nedílnou součást správní rada společnosti , vysvětlovala , že to bude možné , jestliže bylo možné zvýšit vnitrostátní produkce , které má být dosaženo po výstavbu zařízení na výrobu bionafty v Montevideu .


Biopaliva Zákon stanoví, že od roku 2012 ANCAP mix 5% bionafty v motorové naftě, si přivlastnil zprávu z portálu prezidenta.

Juan Gomez, člen představenstva společnosti, vysvětlil, že to bude možné, pokud to může zvýšit domácí produkci, která by měla dostat po stavbě na výrobu bionafty v Montevideu. Dodal, že právo není povinné, jak to vyžaduje splnění 5% směsi se použila domácí suroviny. John Gomez uvedl, že k dosažení tohoto čísla v letošním roce se začne stavět v Paysandu bioetanolu závodě v Montevideu a na výrobu bionafty, která bude v souladu s navrhovaným zákonem. Tyto práce bude zahrnovat investice ve výši US $ 130 mil. Kč.

Oficiální objasnil, že právo není povinné, protože zjistí, že směs je nutné mít domácích surovin. V případě neexistence této komodity, se ANCAP nemusí v souladu se zákonem.Zákon také stanovuje časové limity, které také závisí na domácí produkci. V případě benzínu, do roku 2015 směs by měla být 5%, v případě zavedení 2% bionafty směs do roku 2011 a od roku 2012 o 5%.

Gomez připomenout, že první fáze bionafty začal před pár roky a země má malý závod v cousa v Montevideu. Tato částka bude doplněna na druhé fázi bude vyrábět 55 milionů litrů bionafty ročně, které budou moci setkat s 5% sadu.

LATAM: Zpráva (DRM)

No hay comentarios: