sábado, 29 de septiembre de 2012

Аргентина: ще не опубліковані або внутрішніх цін або мобільний утримання в Аргентині


Офіційний невизначеність породжує високий ступінь невизначеності в місцевих підприємців. "Рослини, як і раніше зупиняється", сказав власник малого та середнього бізнесу. Наступного тижня зустрінеться з Гільєрмо Морено.

В останні дні росла невпевненість серед підприємців біодизеля, оскільки національні уряди не опубліковані внутрішні довідкова ціна або вартість продукту, який буде розташовуватися в підлозі мобільних утримання теоретично зафіксований на 19%.

"Ми серйозна проблема, тому що в той час як затримка оформлення таких рішень, рослини все ще зупиняє без будь-яких очікувань", сказав він відомий бізнесмен Infocampo сектора.

У середу на наступному тижні може прийти, щоб бути свого роду зміна у ставленні до публікації внутрішні ціни і вартість мобільного проведення засідання тримати групою підприємців з внутрішніми міністр торгівлі Гільєрмо Морено.

"Ми залишимо це зустріч з більш докладної інформації з метою приведення хороша новина для компаній", додало джерело консультації.

Тим часом, стало відомо, що власники першого заводу з виробництва біодизелю на півдні провінції Буенос-Айрес (біопаливо Tres Arroyos SA) оголосила про закриття заводу з неможливістю для покриття витрат на участь у його роботі.

"Це перший раз, коли ми приймаємо рішення гіркі штрихи на зразок цього. Ми вісім партнерів і що болить найбільше, того, щоб сказати людям, що ми не можемо", сказав Ronnny Kuhlmann, президент фірми.

No hay comentarios: